Mavrična unikatnica

Moj Flek

Danes vam želim predstaviti najbolj navihanega in kosmatega 😉 člana naše družine. To je naš Flek.

Je najbolj prikupen in srčen pes, kar sem jih kdaj spoznala. Naš sonček. Njegova ljubezen do nas je res brezmejna, in seveda tudi naša do njega. 

Obožuje sadje in zelenjavo. Ja prav ste prebrali, SADJE in ZELENJAVO. Na vrtu ima celo svoj grmiček ribeza, ki ga obira sam. Točno ve, kdaj je ribez dozorel in kateri grmiček je njegov, in takrat ima svojo pojedino. Če se mu želite prikupiti imejte v žepu jabolko ali korenček. Ni pa izbirčen, tudi list zelja, banana, maline, hruška ali pa kos kruha so zanj prava poslastica.

Rad ima sprehode, lovljenje v travi in neskončno obožuje morje. Na plaži nas vedno priganja v vodo. In takrat moramo obvezno vsi naenkrat v vodo, ker drugače cvili in kliče in priganja in nihče na plaži ne more verjeti, kako nas vedno hoče vse hkrati spraviti plavati. 

Je pasme BEAUCERON, francoski ovčar. To je stara francoska pasma ovčarjev, ki so po hribih pasli ovce in koze. In jaz velikokrat rečem, da smo mi izgleda njegove ovce, ker nas vedno hoče vse na kupu. Najbolj srečen je, kadar smo vsi za mizo ali v dnevni sobi ali plavamo ali na sprehodu…samo, da smo vse tri njegove ovčke na kupu in on z nami.

Če iščete družinskega in srčnega psa, bo beauceron zagotovo prava izbira. Če bo pol toliko srčen in ljubeč. kot naš ste zmagali.

Moram tudi povedati, da ni uničil ene same stvari v vsem svojem življenju z nami. No lažem, dve roli wc papirja je sprobal, kako se igra z njimi in v naši dnevni sobi je bilo, kot bi snežilo ;). Aja, saj res, pa pol gajbice svežega paradižnika je pojedel in par rdečih mesnatih paprik (tiste podolgovate mu niso bile všeč ;)).No kriva sem bila jaz, ker sem polno gajbico domačega paradižnika in paprike pustila na tleh zraven kuhinje in odšla v službo. Zato od takrat pazim, da ni hrane na tleh 😉 😉 ;)…

oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja