Mavrična unikatnica

POGOSTA VPRAŠANJA

Za naročilo ali povpraševanje po določenem izdelku izpolnite obrazec za naročilo in povpraševanje. Lahko me pa kontaktirate tudi na mobilni telefon.

Trenutno je možno le plačilo po predračunu.

V kolikor je izdelek na zalogi, ga odpošljemo najkasneje naslednji delovni dan po prejetem plačilu na račun. Za naročene izdelke pa po dogovoru. Torej, ko je izdelek dokončan in plačilo na računu, odpošljemo najkasneje naslednji delovni dan.

Seveda. Z veseljem naredim izdelke po vaših željah. Če si želite določen izdelek in ga nikjer ne najdete, mi pošljite povpraševanje z opisom. Z veseljem skupaj z vami poiščem primerno rešitev.

Velikosti vrtiljakov so različne. V večini primerov je premer približno 15 cm in dolžina med 35 in 40 cm. Z veseljem pa velikosti prilagodim vašim željam. 

Trudimo se uporabljati čimbolj naravne materijale. Zavestno se izogibamo plastiki in jo uporabljamo samo v nujnih primerih, ko res ni druge možnosti. Zavedamo se pomembnosti varovanja našega okolja.

Velikosti so po dogovoru. 

Seveda. Lahko izbirate med barvami. Z veseljem izdelke prilagodim vašemu barvnemu okusu.

Dot art tehnika, je posebna tehnika slikanja z manjšimi in večjimi pikicami. Slika se lahko na katerokoli površino, ki je primerna za poslikavo z akrilnimi barvami.

Vsekakor. Izdelek, ki je na zalogi lahko vrnete v roku 5 dni od prejema izdelka. Za izdelek izdelan po naročilu ni možno vračilo. V kolikor z izdelkom narejenim po naročilu niste zadovoljni, me kontaktirajte in se bom potrudila najti primerno rešitev za obe strani.