Mavrična unikatnica

Prav posebna darila iščejo svoj dom

V Mavrični unikatnici se skrivajo prav posebna, z dušo in s srcem izdelana darila.

Zakaj trdim, da z dušo in s srcem? Ker se nikoli, res nikoli, ne bom lotila ustvarjanja, če se ne počutim dobro, če mi karkoli drugega skače po glavi. Raje vam bom rekla, da bo darilce končano malo kasneje. Sem namreč mnenja, da se na vsem, kar počnemo, ustvarjamo, pozna naše počutje, čeprav gre samo za ‘še en’ izdelek.

Ja, zato lahko z gotovostjo trdim, da se v mojem ustvarjanju prelivajo vsa moja ljubezen, srčnost in veselje. 

Iščete darila ob rojstvu, za rojstni dan otroka, mamice, očeta, prijateljice…? Morda bi radi samo z majhno pozornostjo nekomu polepšali dan? Želite okrasiti svoj dom, mu dodati barve? Potem ste na pravem mestu!

Pobrskajte po Mavrični unikatnici. Zagotovo vas pritegne kaj prikupnega. Če pa ne najdete, kar ste iskali, imate morda svojo idejo in ne veste, kako bi jo uresničili, ali ste našli pravi izdelek, a bi ga želeli v drugi barvi, zamenjali figurico, motiv, me, prosim, pocukajte za rokav. Pošljite povpraševanje. Z veseljem vam pomagam in se potrudim uresničiti vašo željo.

 

Mavrična ponudba

Vrtiljaki

Iščete posebno in drugačno darilo ob rojstvu? Želite pokloniti nekaj, česar ne bo podaril nihče drug? Mavrični vrtiljak je čudovito darilo ob rojstvu.

Venčki

Čudoviti venčki čakajo svoj dom. Izbirate lahko med venčki za različne priložnosti. Lahko so darilce ob rojstvu, za rojstni dan, obletnico … ali pa z njimi primerno letnemu času in praznikom okrasite svoj dom.

Napisi za sobico

Čudovite lesene ploščice čakajo svojo sobico.

Trakovi za deklice

Izberite prelep, čudovit okras za svojo deklico ali zase, kot naročen za posebne priložnosti, fotografiranja ali za vsak dan.

Mandale

Izberite svojo čutno mandalo, ob kateri se boste sprostili in našli svoj mir.

Obešalniki za ključe

Z obešalnikom za ključe, bodo vaši ključi vedno na pravem mestu.

Lovilci sanj

Izberite svoj lovilec sanj, ki bo nežno po peresih k vam spustil samo lepe sanje.

Srčne vile

Nastale so čudovite srčne vile, ki bodo pazile na vas in vam prinesle neskončno ljubezen in srečo.