Mavrična unikatnica

Kdo sem jaz?

Hmmm … kdo sem jaz?

Sem ženska z razigrano dušo otroka, ki ji družina pomeni cel svet. Obkrožajo me trije fantje. Imam najboljšega moža in zlatega sina, ki je moj sonček, pa čeprav je že odrasel. In ne smem pozabiti na najbolj navihanega fanta v naši družini, našega kosmatinca Fleka.

Sem ustvarjalka z dušo in srcem. Neskončno uživam, ko s svojim ustvarjanjem razveseljujem druge. Ko ustvarim nekaj novega, mi zapoje srce.

Moje ustvarjanje se ne ustavi samo v moji Mavrični unikatnici, ampak je prisotno povsod. Izraža se povsod … v moji kuhinji, mojemu domu, vrtičku, na gredicah, pri pripravi zajtrka … obožujem rože, vrt, stik z zemljo, umazane roke, da lahko sama pridelam del svoje hrane in okrasim svoj dom s čudovitimi rožicami. 

Ja, to sem jaz, iskrena, nasmejana, nagajiva, ustvarjalna Jasna, ki obožuje svoje tri fante in svoj dom.

corner-bird.png

Prav posebna darila

V Mavrični unikatnici se skrivajo prav posebna, z dušo in s srcem izdelana darila.

Zakaj trdim, da z dušo in s srcem? Ker se nikoli, res nikoli, ne bom lotila ustvarjanja, če se ne počutim dobro, če mi karkoli drugega skače po glavi. Raje vam bom rekla, da bo darilce končano malo kasneje. Sem namreč mnenja, da se na vsem, kar počnemo, ustvarjamo, pozna naše počutje, čeprav gre samo za ‘še en’ izdelek.

Ja, zato lahko z gotovostjo trdim, da se v mojem ustvarjanju prelivajo vsa moja ljubezen, srčnost in veselje. 

Iščete darila ob rojstvu, za rojstni dan otroka, mamice, očeta, prijateljice…? Morda bi radi samo z majhno pozornostjo nekomu polepšali dan? Želite okrasiti svoj dom, mu dodati barve? Potem ste na pravem mestu!

Pobrskajte po Mavrični unikatnici. Zagotovo vas pritegne kaj prikupnega. Če pa ne najdete, kar ste iskali, imate morda svojo idejo in ne veste, kako bi jo uresničili, ali ste našli pravi izdelek, a bi ga želeli v drugi barvi, zamenjali figurico, motiv, me, prosim, pocukajte za rokav. Pošljite povpraševanje. Z veseljem vam pomagam in se potrudim uresničiti vašo željo.